Ny missar väl inte chansen att forma framtiden

Publicerad lördag 24 feb 2018, 14:36

Det har hänt väldigt mycket på de senaste åren på vårt område. Vi har nya armaturer på lyktstolparna, nya portar, torra garage med hjälp av avfuktare, döda och skadade träd borttagna samt gallring och röjning av vissa områden samtidigt som arbetet med att förbättra asfalterade ytor fortskrider. Men vi nöjer oss såklart inte med det utan det finns många nya intressanta möjligheter att ta ställning till.

Vad som ligger runt hörnet är tankarna kring motorvärmarstolpar, laddning av el eller elhybridbilar som förutspås ha en markant andel av totala antalet bilar i Sverige inom några år samt många motioner som ska handläggas.

Var med och lyssna och påverka hur framtidens område ska formas för att ta ytterligare steg i vår strävan att göra vårt område attraktivt, trevligt och bekvämt för oss boende i samfälligheten.

Välkomna till årsmötet 1/3 och från oss i styrelsen önskar vi att deltagandet är högt då allas våra röster är lika viktiga.

/Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.